Open haard

Als je op zoek bent naar een nieuwe open haard voor in je huis of als je een winkel hebt

en nieuwe open haarden zoekt, moet je misschien de aanschaf van stenen open haarden eens overwegen. Niet alleen geven dergelijke open haarden een traditionele uitstraling aan je interieur maar ook zijn dit vaak de meest opvallende open haarden, die zowel vanuit esthetisch als praktisch oogpunt optimaal werken.


Duurzame kwaliteit 

Afgezien van de praktische voordelen zijn stenen open haarden

gebouwd om lang mee te gaan. Steen op zichzelf of het nu uitgesneden of gegoten is, ziet er van nature elegant, sterk enzeer duurzaam uit – wat betekent dat wanneer je een aankoop doet en een stenen open haard wordt geïnstalleerd, deze vele jaren mee kan gaan, zonder dat je hier veel onderhoud aan hebt.

 

Ontwerp & esthetiek

Stenen open haarden zijn prachtig om te zien en ze passen bijna in elk interieur. Als je opzoek bent naar iets dat elegantie en prestige toevoegt, dan is een handgemaakte stenen open haard zeker iets waarin je wilt investeren.

 

Toegevoegde waarde

Een stenen open haard voegt vanwege zijn elegantie zeker waarde toe aan je huis. Een open haard zal zeker prominent in een woonkamer aanwezig zijn. Niet alleen trekt het de aandacht, maar het voegt ook zeker iets toe aan het interieur van een kamer, waardoor de waarde van het huis wordt verhoogd.

Onderhoud

Stenen open haarden zijn sterk en duurzaam, dus het maakt niet uit hoeveel je

 de open haard de komende jaren gebruikt, je kunt er zeker van zijn dat het steen niet door de hitte of andere factoren zal worden beschadigd. Dergelijk materiaal heeft ook een gepolijste uitstraling, wat betekent dat onderhoud minimaal nodig is.